top of page

fre 16 dec.

|

Österbybruk

Couple's Deep Dive - Tre dagar

Succén fortsätter - denna gång tre heldagar! Efter ett fullbokat och mycket uppskattat parretreat, bjuder vi nu in ett nytt gäng nyfikna och modiga par till vårt trygga, intima och transformerande space.

Registration is closed
See other events
Couple's Deep Dive - Tre dagar
Couple's Deep Dive - Tre dagar

Time & Location

16 dec. 2022 11:00 – 18 dec. 2022 17:00

Österbybruk, Mineralvägen 1, 748 32 Österbybruk, Sweden

About the event

Couple's Deep Dive - Parretreat i HomeTree, Österbybruk

Succén fortsätter - denna gång tre heldagar!

Efter ett fullbokat och mycket uppskattat parretreat tidigare i höstas, bjuder vi nu in ett nytt gäng nyfikna och modiga par till vårt trygga, intima och transformerande space.

Vi kommer att bjuda på en magisk långhelg i underbara HomeTree, Österbybruk, där vi komponerat ihop den ultimata blandningen av verktyg & övningar, visdomar, ritualer och gemenskap för par - allt för att inspirera och stödja er att få blomstra och fördjupa er kärlek, intimitet och sanning.

Vår intention är att detta utforskande ska få ske i trygghet i er egen ”parbubbla”, i lagom gemenskap med andra par som gör sina egna resor parallellt - med hjälp av våra utvalda favoritverktyg som:

- Massage & conscious touch

- Meditation & mindfulness

- Breathwork

- Klassisk Tantra

- Sharing & andra kommunikationsverktyg

- Sessioner baserade på IMAGO-teorin (från bästsäljande boken ”Getting the love you want”)

- Cacaoritual

- Sound healing

- Gemenskap & lek

….med mera…

Varmt välkomna!

Pris (inkl. vegetarisk kost & logi i dubbelrum):

5 400 kr/person (10 800 kr/par)

Det finns även ett billigare alternativ (4 000 kr/person) i ett rum som inte är ett traditionellt dubbelrum utan ett sovloft. Vi tycker själva att loftet känns både mysigt och avskilt, men vi vill ändå inte ta fullpris för det. För att boka denna möjlighet, maila er förfrågan till maria@mariademerus.com.

Röster om tidigare parretreat:

"Helgen blev magisk. Vi omfamnade varandra i värme, skrattade, grät och kom ännu närmare varandra. Så fast vi vandrat i 100 år tillsammans så kan vi växa, läka och lära oss nya saker. Älskar nyfikenhet & livet samt min modiga livskamrat. Tack Maria & Robin för ert vackra samspel och delning av fina verktyg. Och vilken cacao ceremoni, tjohooo!

Kan verkligen rekommendera deras arbete för er som vill fördjupa er i varandra."

Annelie Hellström, Kropps- & energiterapeut, Joy4Life, Stockholm

”Helgen var magisk på många sätt. Bästa cacaoceremonin med en vattenrening som var så vacker.

Er första parhelg och den slog flera som jag tidigare varit på. Mötas en helg och ha total närvaro, och det blev fantastisk energi mellan mig & min fru. Tog med oss mycket hem."

Anders Hellström, Affärsområdeschef & älskare, Stockholm

"Stort tack till er Maria och Robin för ert fina arbete och upplägget som var hjärtöppnande, med stor värme.

Jag och min fru hittade djup och värme, kärlek och tilltro till varandra. Många berörande stunder under dagarna tre."

Micke Åkerlöf, Österbybruk

"Jag är så tacksam för att jag och min partner tog beslutet att investera i Maria och Robins parretreat. Vi hade inte bara en otroligt härlig helg tillsammans, utan retreatets välplanerade upplägg har gett oss verktyg vi kommer ta med oss länge, för att show up som en bättre partner, för ett fördjupat sexliv, och att öka intimitet och medkänsla i vardagen. Jag önskar alla par denna upplevelse! Minst en gång! Tack.”

Lisa Selin, Designer & doula, Göteborg

"Min partner och jag var på Marias parretreat. Det var en superfin och lärorik uppelevelse! Jag kan verkligen rekommendera hennes kurser och coachning."

Kalle Eriksson, Snickare, Umeå

Om oss:

Maria Demérus - Somatic Empowerment, Truth & Intimacy Coach för par, individer & grupper, (traumainformerad).

”Jag brinner passionerat för mitt arbete och har fördjupat mig intensivt i det under de senaste åren av mitt liv - med start kring min egen separation från mina barns far för snart sex år sedan, med efterföljande utbrändhet, upprepade livskriser och så småningom total pånyttfödelse. All smärta, terapi, nyfikenhet, tålamod, processer, lärdomar, kurser, retreats, böcker, blod, svett, tårar & skratt har lärt mig så ofattbart mycket om mig själv, livet & den oändliga potential till självförverkligande, njutning & självläkning som finns i våra kroppar, hjärnor & nervsystem - inte minst i relation till oss själva, andra människor och allt runtomkring oss!

Jag brinner för den magi som uppstår när vi blir medvetna om vårt undermedvetna & kan skapa en trygghet och acceptans kring det - när vi har tillgång till rätt stöd, verktyg och guidning längs vägen för att transformera oss till vårt allra sannaste och mest kraftfulla jag.

Känner mig otroligt stolt & lyckligt lottad som får äran att guida & inspirera så många människor med min kunskap, erfarenhet & entusiasm kring detta outtömliga ämne!

Jag har även ett förflutet som professionell sångerska, skådespelare, föreläsare, förlossningspedagog & doula, och har genom mina olika yrken & roller alltid haft stor nyfikenhet & passion för människokroppen & -hjärnan - och vår enorma kapacitet till allt ifrån totalt självsabotage till självläkning till extas. Ser mig själv som en evig student i livets skola & slutar aldrig att fascineras av de enorma krafter vi besitter och kan få tillgång till genom medvetenhet, andning, rörelse, energi, mindfulness, avslappning, medveten beröring, röst samt verbal & ickeverbal kommunikation.

Med mig på de flesta av mina gruppevents & retreats har jag min fantastiska allt-i-allo kärleks- & businesspartner Robin, som även han vandrar den tantriska vägen, vid min sida.

I Robin finner ni en fantastiskt stabil, trygg, snäll & samtidigt obotligt nyfiken, lekfull & modig man med en oerhört stark närvaro. Robin har mycket stor vana & erfarenhet av att stödja processer & hålla ett tryggt space för andra, på vilket sätt det än må behövas. Robin assisterar mig både som kursledare, med allehanda praktiska & tekniska göromål, samt finns på plats för er deltagare som en extra resurs, närhelst ni behöver emotionellt eller praktiskt stöd - och allt däremellan!”

Tickets

  • Couples deep dive - 1 person

    Retreat fee for one person, including food & accommodation. IMPORTANT: Since this is a couples retreat, you need 1 ticket/person (2 tickets per couple)

    5 400,00 kr
    Tax: VAT included

Total

0,00 kr

Share this event

bottom of page