top of page

lör 19 nov.

|

Norrmalm

Couple's Deep Dive - En dag

Couple’s Deep Dive - dagsretreat för par med Maria & Robin Efter vår uppskattade och fullbokade premiär-parweekend på HomeTree i september, så får vi nu äran att komma tillbaks till magiska Alvanda Yogastudio och skapa ett endagsretreat för par.

Registration is closed
See other events
Couple's Deep Dive - En dag
Couple's Deep Dive - En dag

Time & Location

19 nov. 2022 13:00 – 22:00

Norrmalm, Sankt Eriksgatan 104, 113 31 Stockholm, Sweden

About the event

Couple’s Deep Dive - dagsretreat för par med Maria & Robin

Efter vår uppskattade och fullbokade premiär-parweekend på HomeTree i september, så får vi nu äran att komma tillbaks till magiska Alvanda Yogastudio och skapa ett endagsretreat för par.

Vi kommer att bjuda på ett urval av våra mest kraftfulla tantriska och terapeutiska övningar, visdomar och ritualer - allt för att inspirera er nyfikna och modiga par som vill dyka djupare, transformeras & blomstra tillsammans i kärlek, intimitet och sanning.

Vår intention är att detta utforskande ska få ske i trygghet i er egen ”parbubbla”, i lagom gemenskap med andra par som gör sina egna resor parallellt - med hjälp av våra utvalda favoritverktyg som:

- Massage & conscious touch

- Breathwork

- Cacaoritual

- Emotional mastery & kommunikation

- Kroppsmeditation & mindfulness

- Gemenskap & lek

Evenemanget passar bra för både nybörjare och mer erfarna deltagare - då samtliga övningar och programpunkter är konstruerade att kunna möta varje par och individ på den nivå de befinner sig.

Datum: Lördag 19/11

Tid: 13.00 - ca 22.00

Pris: 1490 kr/person (2980 kr/par)

Priset inkluderar ceremoniell kakao av högsta kvalitet, plus kaffe/té/frukt.

Obs! Exklusive middagskostnad. Vi kommer att erbjuda take-awaymiddag till självkostnadspris tillsammans i yogastudion. Om du hellre tar med egen mat så är du självklart välkommen att göra det. Av erfarenhet från tidigare retreats så passar det bättre att stanna på plats i ”bubblan” även under middagen, istället för att gå ut och äta.

Ser fram emot att få möta er den 19 november!

Obs 2: Evenemanget kan komma att hållas på engelska, om någon av deltagarna inte förstår svenska.

Röster om tidigare parretreat:

"Helgen blev magisk. Vi omfamnade varandra i värme, skrattade, grät och kom ännu närmare varandra. Så fast vi vandrat i 100 år tillsammans så kan vi växa, läka och lära oss nya saker. Älskar nyfikenhet & livet samt min modiga livskamrat. Tack Maria & Robin för ert vackra samspel och delning av fina verktyg. Och vilken cacaoceremoni, tjohooo!

Kan verkligen rekommendera deras arbete för er som vill fördjupa er i varandra."

Annelie Hellström, Kropps- & energiterapeut, Joy4Life, Stockholm

Helgen var magisk på många sätt. Bästa cacao ceremonin med en vattenrening som var så vacker.

Er första parhelg och den slog flera som jag tidigare varit på. Mötas en helg och ha total närvaro, och det blev fantastisk energi mellan mig & min fru.

Tog med oss mycket hem."

Anders Hellström, Affärsområdeschef & älskare / Stockholm

"Stort tack till er Maria och Robin för ert fina arbete och upplägget som var hjärtöppnande, med stor värme.

Jag och min fru hittade djup och värme, kärlek och tilltro till varandra. Många berörande stunder under dagarna tre."

Micke Åkerlöf, Mångsysslare, Österbybruk

"Jag är så tacksam för att jag och min partner tog beslutet att investera i Maria och Robins parretreat. Vi hade inte bara en otroligt härlig helg tillsammans, utan retreatets välplanerade upplägg har gett oss verktyg vi kommer ta med oss länge, för att show up som en bättre partner, för ett fördjupat sexliv, och att öka intimitet och medkänsla i vardagen. Jag önskar alla par denna upplevelse! Minst en gång! Tack.”

Lisa Selin, Designer & doula, Göteborg

Min partner och jag var på Marias parretreat. Det var en superfin och lärorik uppelevelse! Jag kan verkligen rekommendera hennes kurser och coachning.

Kalle Eriksson, Snickare, Umeå

Share this event

bottom of page