top of page
IMG_3373.jpg

About Maria:

Somatic Empowerment, Truth & Intimacy Coach för par, individer & grupper. 

”Jag brinner passionerat för mitt arbete och har fördjupat mig intensivt i det under de senaste åren av mitt liv - med start kring min egen separation från mina barns far för snart sex år sedan, med efterföljande utbrändhet, upprepade livskriser och så småningom total pånyttfödelse. All smärta, terapi, nyfikenhet, tålamod, processer, lärdomar, kurser, retreats, böcker, blod, svett, tårar & skratt har lärt mig så ofattbart mycket om mig själv, livet & den oändliga potential till självförverkligande, njutning & självläkning som finns i våra kroppar, hjärnor & nervsystem - inte minst i relation till oss själva, andra människor och allt runtomkring oss!

 

Jag brinner för den magi som uppstår när vi blir medvetna om vårt undermedvetna & kan skapa en trygghet och acceptans kring det - när vi har tillgång till rätt stöd, verktyg och guidning längs vägen för att transformera oss till vårt allra sannaste och mest kraftfulla jag. 

Känner mig otroligt stolt & lyckligt lottad som får äran att guida & inspirera så många människor med min kunskap, erfarenhet & entusiasm kring detta outtömliga ämne! 

 

Jag har även ett förflutet som professionell sångerska, skådespelare, föreläsare, förlossningspedagog & doula, och har genom mina olika yrken & roller alltid haft stor nyfikenhet & passion för människokroppen & -hjärnan - och vår enorma kapacitet till allt ifrån totalt självsabotage till läkning till extas. Ser mig själv som en evig student i livets skola & slutar aldrig att fascineras av de enorma krafter vi besitter och kan få tillgång till genom andning, rörelse, röst, medveten närvaro, avslappning, medveten beröring samt verbal & ickeverbal kommunikation.

 

Med mig på de flesta av mina gruppevents & retreats har jag min fantastiska allt-i-allo kärleks- & businesspartner Robin, som även han vandrar den tantriska vägen, vid min sida. 

I Robin finner ni en fantastiskt stabil, trygg, snäll & samtidigt obotligt nyfiken, lekfull & modig man med en oerhört stark närvaro. Robin har mycket stor vana & erfarenhet av att stödja processer & hålla ett tryggt space för andra, på vilket sätt det än må behövas. Robin assisterar mig både som kursledare, med allehanda praktiska & tekniska göromål, samt finns på plats för er deltagare som en extra resurs, närhelst ni behöver emotionellt eller praktiskt stöd - och allt däremellan!”

bottom of page